Pacienții de la Spitalul Clinic Județean au primit în dar cozonaci și portocale în ziua de Crăciun
Stiri Locale
28/12/2021
De Crăciun, pecienții din Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu au primit cozonaci și portocale pentru alinarea suferințelor. Astfel că, pe lângă serviciile medicale, au avut parte de un meniu special de Sărbători. Ca de obicei, diferențiat în funcție de afecțiuni.
„În cadrul SCJU Sibiu, meniurile pacienților sunt diferențiate în funcție de afecțiuni și regimul prescris de medic, fiind conceput de medicii nutriționiști și asistenții dieteticieni pentru a corespunde nevoilor pacienților și a facilita recuperarea acestora, a declarat”, dr. Daniel Chelcea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.
Conform acestuia, toți pacienții primesc cozonac și portocale, conform regimului pe care trebuie să-l urmeze. În această perioadă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu sunt internați, în medie, 370 de pacienți. Numărul acestora este influențat de mișcarea zilnică de internări și externări.